Cofetăria Vîlceanu

Alergeni

Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI ȘI A CONSILIULUI din 20 martie 2000, alergenii din alimente se pot încadra în următoarele grupe:

 

  1. Cereale care conțin gluten (adică grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelt, grâu mare sau hibrizi ai acestora);
  2. Crustacee și produse derivate;
  3. Ouă și produse derivate;
  4. Pește și produse derivate;
  5. Arahide și produse derivate;
  6. Soia și produse derivate;
  7. Lapte și produse derivate (inclusiv lactoză);
  8. Fructe cu coajă, adică migdale (Amygdalus Communis L.), alune de pădure (Corylus Avellana), nuci (Juglans Regia), anacarde ( Anacardium Occidentale), nuci Pecan ( Carya ILLInoiesis(Wangenh.) K.Koch), nuci de Brazilia ( Bertholletia Excelsa), fistic (Pistacia Vera), nuci de Macadamia și nuci OueensLand ( Macadamia Ternifolia) și produse derivate;
  9. Țelina și produse derivate;
  10. Muștar și produse derivate;
  11. Semințe de susan și produse derivate;
  12. Dioxid de sulf și sulfiti în concentrații de peste 10 mg/litru;
  13. Lupin și produse derivate;
  14. Moluște și produse derivate.

În cazul în care sunteți alergic(ă) vă rugăm să solicitați informații suplimentare înainte de a consuma produsele noastre!